ESTUDI

Íntim amb vistes al mar

Aquest apartament compta amb terrassa, d'una habitació amb llit doble, saló amb sofà llit i TV, zona de menjador, bany privat i cuina amb fogons, forn i nevera. Inclou roba de llit i utensilis de cuina.

Tamany de l'apartament: 21 m²APARTAMENT de 3
Vistes al jardí

Disposa de terrassa, una habitació amb llit doble, saló amb sofà llit i TV, una habitació amb llit doble, zona de menjador, bany privat i cuina amb vista a la mar, forn i nevera. Inclou roba de llit i utensilis de cuina. Ideal per a 3 persones.

Tamany de l'apartament: 31.3 m²APARTAMENTS DE 2-4 

Lluminós i amb terrassa coberta

Disposa d'una habitació doble amb dos llits individual, d'un saló amb sofà llit i TV, d'un menjador, d'un bany privat i d'una cuina amb fogons, forn i nevera. El sofà del menjador és un sofà llit. A més, s'ofereix roba de llit i utensilis de cuina.
Ideal de 2 a 4 persones.

Tamany de l'apartament: 30 m²


BUNGALOWS   

Més espai per a major comoditat

Bungalow lluminós i independent amb terrassa a l'aire lliure, saló amb sofà llit i TV, zona de menjador, bany privat i cuina amb fogons, forn i nevera. Inclou roba de llit i utensilis de cuina. Disposa d'una habitació amb dos llits individuals i un sofà llit en el menjador.
Ideal per a 4 persones.

Tamany de l'apartament: 35 m²APARTAMENTS de 5-6 

Més espai per a major comoditat 

Aquest apartament lluminós disposa de terrassa, saló amb sofà llit i TV, zona de menjador i bany privat. La cuina disposa de fogó, forn i nevera. S'inclouen llençols i estris de cuina.

Una habitació amb un llit doble, una habitació amb llits individuals i un sofà llit a la sala d'estar.

Tamany de l'apartament: 60 m²